torsdag 20 november 2008

Anonyms dröm

Jag och några tjejkompisar var på fest, sen kom det typ 30 killar som slog oss sönder och samman, polisen kommer dit och skrattar åt oss. Vi springer iväg och så kommer en stor drake/ett monster och äter upp 2 av mina tjejkompisar. Vi springer och gömmer oss i ett höghus men monstret följer efter. Ni vet när man försöker springa i en mardröm, man tar i allt vad man har men ändå kommer man ingen vart.


vad betyder den?



Hejhej! Det låter som om du har mycket att tänka på om du drömmer om trettio killar som slår er. Men i stort handlar drömmen om att du tycker att antagligen killar har för mycket att säga till om och att överheter, som polisen, inte lyssnar. Sen springer ni därifrån men ett monster äter upp dina tjejkompisar; det handlar om samma sak där: något som du inte tycker att du kan styra äter upp dig - för dina vänner i drömmen är du själv. Du försöker ta dig ut det hela men det kvittar för problemen kommer att hitta dig tills du tar itu med det och slutar springa ifrån det. Som exempel kan vi ta strul med killar: du kanske är arg på nån men det kvittar när du säger till och när du försöker låta det vara så blir det värre ända tills du antingen säger ifrån på skarpen eller bestämmer dig för att DU i alla fall vet bättre och inte låter saken påverka dig.

Jag skulle tro att drömmen inte har återkommit utan att det bara var en reflektionsdröm för dagen du haft, att du störde dig på nått så pass att du lät hela dagen färgas av det.

hoppas du blir hjälpt av detta.
//Lena

Inga kommentarer: