tisdag 21 augusti 2007

Vi lever!

Nejdå, den här bloggen ÄR faktiskt inte död, även om det ser så ut.
Vi väntar på drömmar, era drömmar, för våra egna är ju lite menlösa att skriva ut eftersom vi redan förstått dem, mer eller mindre.

Så skicka in er dröm hit!

kramkram//Lena

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur skickar jag in min dröm?

Anonym sa...

Jag har inte en aning om hur man ska skicka in sin dröm, men jag skickar den såhär iallafall, för jag hade en skum dröm inatt som jag skulle vilja att någon förklarade för mig.

Well, min dröm börjar med att jag åker bil med mitt ex:s storasyster, i deras vita volvo på en liten väg utanför deras hemort, sen helt plöttsligt blir vi jagade av polisen och hon vägrar stanna, sen poof, så är det min mamma som kör och vi är helt plöttsligt i Göteborg och mamma försöker köra ihjäl oss båda, hon ser en bro och kör ner för den. Det blev en jävla smäll men båda klarar sig men jag får väcka mamma för att hon spelar död, när hon märker att hon inte är död så blir hon frustrerad och försöker igen, fast med en bro som är högre upp, hon tar sats och gasar, medans jag sitter i baksätet och har panik. Precis när vi är över brokanten så sitter jag i en bil med mitt ex på en liten väg och kommer till ett sommarstugeområde, det var sommarstugor på vänster sida och grillkåpor till varenda sommarstuga på höger, precis intill vägen och bara en meter imellan. Alla är ute och grillar, sjunger och skrattar. Helt plöttsligt står det ett matbord fullt med mat mitt i vägen så jag och mitt ex hoppar ut ur bilen, går dit och plockar på oss mat. Sen bara går han iväg och lämnar mig där, hans polare tar mig i handen som liksom 'I'm sorry for your lost' men precis när han kört spolas tiden tillbaka och vi plockar mat igen och sen åker vi iväg tillsammans.

Och så blev jag väckt.

Kristina Bergdahl sa...

Hej!
Vaknade just efter en otäck dröm och insåg att jag drömt varianter av den här drömmen några gånger på senaste tiden.

Jag är i vatten eller strax intill. Min son (6 år) badar framför mig och han kan inte simma (det kan han inte i verkligheten heller). Han dyker och har sig (det gör han jämt i vatten) och jag övervakar. Helt plötsligt drar han in andan under vattnet (vilket ,tror jag, inte skulle hända i verkligheten), och jag ser det hela tydligt. Jag ser också hans ansiktsuttryck och han ser mest förvånad ut. Konstigt nog får jag inte panik direkt, utan simmar fram till honom och drar upp honom. Jag är nära och vet att jag hinner fram innan han drunknar. Det går sakta att simma fram till honom, men inte "drömsakta", utan ungefär som i verkligheten, och jag hinner. Jag minns inte om det varit så i de tidigare varianterna också, eller om jag fått mer panik då.
Kan ni hjälpa mig! Vad kan detta betyda?
Tack på förhand /Kristina

vandrarvild sa...

Härligt! inte att ni drömmer hemska drömmar så klart, själv är jag alltid rätt borta efter mina mardrömmar, men att ni skriver hit! Jag försöker tyda dem under dagen(är på jobbet och borde jobba men om det inte finns något att göra borde det inte vara några problem)och lägger in dem så snart jag kan i varsitt inlägg. Sen när SoulEvolver kommer hem från sin "semester" kommer hon kanske lägga till sina tolkningar i kommentarerna så kolla gärna in här igen om ett tag. :)

syrrano sa...

Hej Jag är 17 år. Jag har inte mått bra den senaste månaden. Särskilt i tre dagar har jag drömt vidriga mardrömmar om allt möjligt. Sånt som jag lixom aldrig har drömt om förut. Bland annat att min farmor skär sig i armarna och att jag tagit på mig ett halsband som jag inte har tänkt på under jätte länge. Och den första drörmmen då jag drömde att en konstig läkare tog kort på mig, och på kortet var jag helt grå i ansiktet, och en orm ringlade sig ut ur min mun. Drömmarna känns väldigt obehaglig och jag känner lixom ond svart död och maktlöshet i dom. Det gör mig jätterädd. Även under dagarna känner mig orolig. Vad betyder dehär drömmarna??